Kompis, den ensamma kycklingen

Presenterar Kompis, den ledsnaste hönskycklingen.

;_;

;_;

Kompis har fått sitt namn eftersom hon är jävligt desperat efter en kompis, så pass att hon hoppar upp och sätter sig på mig när jag kommer förbi. Visserligen gulligt, men inte ett helt normalt kycklingbeteende. Den skarpögde kan se två hönor i redet bakom, men dessa vill ruva och inte alls hänga med en kyckling i nedre tonåren, utan väser och hackar när någon närmar sig.

Lilla Kompis vågar inte gå ut själv efter att ha sett mamma, syskonen och alla andra bli uppkäkade. Hon tillbringar därför sina dagar sittandes på en pinne ensam i hönshuset.

:(

:(

Prio #1 just nu är att hitta kompisar i rätt ålder till lilla Kompis. Prio #2 ägg till ruvhönorna. Prio #3, en stor rävsäker betesbur som kan ersätta den lilla gården dom får gå ut i nu. Ger upp tanken på att försöka få den stora hönsgården rävsäker, kan inte komma på något tak som skulle funka och inte vara lika osäkert mot räv som det förra.

2 kommentarer på “Kompis, den ensamma kycklingen

 1. Lena Arro skriver:

  Men lilla stackare! Du får ta in henne och ha i fotänden av sängen om nätterna.

  • Valentin skriver:

   Jag funderade faktiskt på att ta in henne, men jag tror inte hon skulle gilla katterna. Och det skulle bli svårt att ta med henne till hoteljobbet också. :(

   Förhoppningsvis kan jag få fram ett par lämpliga vänner snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*