Smygtitt + DN-artikel om Tina och mormor

Det är sant, jag jobbar inte heltid med att gräva land och odla höns. Jag sitter med andra grejer också, men vet inte hur snart det blir släppt!

...!

…!

Det känns som så länge, länge sen jag gjorde min vanliga tusch + akvarellmålningsgrej. Nu var det väl sen i höstas, men ändå. Just nu kändes det väldigt skönt med streck som inte flöt iväg när det kom vatten på dom!

Appropå barnboksbilder blev en av mina författare, Ann-Kristin Lundmark, intervjuad på DN Insidan om sista Tina-boken: Ny barnbok om döden. Fin artikel, inte bara för den också innehöll bild från en viss svensk barnboksillustratör™, ahem.

1 kommentar på “Smygtitt + DN-artikel om Tina och mormor

  1. Lena Arro skriver:

    Det ser spännande ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*