Högerhandens återkomst

Jag borde ha krupit ner i snarkofagen vid det här laget men HERREGUD JAG KAN TECKNA IGEN. Typ. Med pauser, stödskena, handgymnastik och tålamod, men idag lossnade det så pass att jag (totalt) kunnat hålla en arbetsdag utan att få ont. Det är det bästa som hänt den här jävla helgen det!

benrangel

Glimt av vad jag jobbar med just nu, för HERREGUD JAG KAN TECKNA IGEN. Har insett att jag när en stillsam liten dröm om att någon gång få traumatisera barn med mina bilder, lite i stil med hur sjukt rädd jag blev när jag läste ”Häxorna” av Roald Dahl och öppnade uppslaget med Quentin Blakes vidriga överhäxa. Men kanske spelar små barn Grand Theft Auto i den åldern i dessa dagar, och där står jag med mitt fåniga skelett.

Det är tur att jag kan jobba igen får man väl säga, för i morgon ska jag åka iväg och kolla på ergonomiska dataprodukter. Tvåtusen spänn för en datormus, det är tur att vi frilansare rullar runt i våra guldpengar. Vi tar en gammal serie från 2008 också

3 kommentarer på “Högerhandens återkomst

 1. Lena Arro skriver:

  Åh,är det Setremes? Så fin han blev med hår! Inte är han så farligt traumatiserande och förresten behöver barn lite skräck. Nåt som fick mig att rysa var några färgplanscher i Tusen och en Natt med otäcka onda andar och en massa ben efter döda (se där!) i en fängelsehåla. Och ändå bläddrade man dit gång på gång…

  Vet inte om inköp av ergonomiska hjälpmedel är avdragsgilla men de borde vara det.

  • Valentin skriver:

   Alltså, jag var ett fruktansvärt lättskrämt litet barn! Men i efterhand tycker jag att mycket av det som jag var livrädd för då är det jag tycker var bäst så här i efterhand. Antingen ett tecken på kvalitet eller någon sorts mentalt självförsvar, vad vet jag! ;)

   Sitter fortfarande med samma uppsättning oergonomiskt efter att ha märkt i sista stund att de snordyra redskapen var exkl. moms. Huga! Avdragsgilla eller ej, kanske inte just nu då…

 2. Lena Arro skriver:

  Nej vad synd! Det är fel personer som tjänar alla pengar. Din serie är kul men tyvärr alldeles sann!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*