Hjärnexplosion!!

Ja, jo, men dagens tema blir i linje med en bild från förr:

HJARNEXPLOSION

Det går bra nu: Jag illustrerar för tillfället två barnböcker: En ny bok för Opal + uppföljaren till Tina och Zlatan. Båda ska vara klara tills Oktober, sen ligger uppföljaren till Benrangelskuggan i och väntar med deadline till början av nästa år. KP har återkommit för ett par bilder också, bland annat för en viktig milstolpe i mitt liv: Första gången jag fått betalt för att rita en Fantasydrake™. Ja jävlar vad kul det är att jobba nu, helt enkelt. Webbsidejobb har jag också fått. Deltidskneget levererar inkomst så länge, som sig bör.

Det går inte så bra nu: Att hitta någonstans att bo. Faktiskt är det så att om drygt en halv månad är både jag, katten, hönsen och arbetsplatsen utan ett nytt hem.

DET ÄR RENT VANSINNE: ATT FÖRSÖKA KOMBINERA OVANSTÅENDE. AAAAAAH!!!

Dedikerad som jag är har jag valt att prioritera jobb framför tak över huvudet, så om inte allt för lång tid flyttar mina möbler in i ett magasin, hönsen hem till min mormor, och jag, katten och arbetsbordet till min mammas gästrum. Där får jag lov att tillbringa minst en Barnbok, den tidsenhet i vilken jag just nu mäter mitt liv. Efter detta… Ja, vem vet?

Det är av denna anledning den som känner Valentin kanske har noterat en viss frånvaro. Jag noterar över två månader sen senaste blogginlägget, knappt en månad sen senaste tweeten, och tanken på att folk även finns i verkligheten börjar kännas mest som en avlägsen dröm, en dimma. Det hade varit väldigt kul att åka till bokmässan i år när jag för en gångs skull har något där att göra, men sista helgen i september är liksom uppbokad.

Jag finns! Jag finns!! Jag är bara för trött för att orka komma på ens en tweet och för seg för att orka skissa ens en helt ny bild på en exploderande hjärna. Glöm inte bort mig! Vi ses kanske i november?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*