LJ-ikoner

Detta är ett pseudonostalgiskt inlägg utan något värde för fler än max tre personer. Men jag är en av dom, och det här är min blogg! Om du inte gillar min blogg kan du ju åka hem till din egen blogg!!

…hade man aldrig behövt skriva på sin LiveJournal, för det fanns inga gränser för hur ointressanta saker man kunde ta upp på LJ. Eller hur intressanta. Gamla goa LJ.

Min journal har inte uppdaterats sen 2009, men innan dess tillbringade jag 7 år av mitt liv där. Och jag menar det ganska så bokstavligen, för i början var jag ett mentalt vrak och rädd för människor. Jag lärde mig bli social till stora delar genom just LJ.

(Japp, denna Valentin är Valentin 2.3.1 med UPPGRADERADE social skillz. Det trodde ni inte! Allt är relativt…)

Ja, det finns mycket jag skulle kunna säga om det LJ… Inklusive att jag plötsligt insåg att jag måste spara ner allt innan det försvinner! Men idag hittade jag min mapp med gamla LiveJournal-ikoner, och insåg att jag saknade dom. För de som inte har bott på LiveJournal: Man hade inte en avatar, man hade 10-50 ”ikoner” som man kunde välja mellan när man skrev inlägg och kommentarer. Begränsningen var 100×100 pixlar och en viss filstorlek, men aldrig upphovsrättsskydd. Ah, vilken konstform!

Mina gamla dandy-ikoner!

fashion grey-suit reading super-duper2

Random skit som man gillade!

aristocats lucy-sky manly-drinks rl_cat_macro santa_marx
Ikonerna med one-liners!

blunt they_laughed schweden

Ikonerna jag hade när jag hängde på scans_daily!

goblin_smile grumpy_spide spider-man_sonic-toad loki_dumb joker_nuts
joker_crush bleargh nemo annie_fanny-kiss2 top_secret

Och på vintage_sex!

victorian_friends vintage_sex

Och från när jag var insnöad på Aeon Fluxx!

aeon_earkiss Aeon aeon_toungesaeon_looktrevor_argh

…så insnöad var jag nu inte, men det var så tydliga bilder att göra ikoner av! Nu vill jag inte bara läsa mina gamla LJ-inlägg, jag vill se om Aeon Fluxx. Åh!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*