Luggblogg

Tänkte byta frisyr lite, dels för att det är så jävla kallt med rakat på sidorna om vintern, dels för att jag under oklippningens tid vaknat med lugg och började gilla det. Så, lugg. Hur svårt kan det vara att klippa luggfrisyr på sig själv?

Svaret är ”svårare än jag trodde”, men jag tror jag tycker det blev helt OK. Problemet när jag klipper mig själv är väl i stort sett samma som alltid, annars: Man står i badrummet och känner sig ganska het, sen går man ut, tar på glasögon & kläder och blir så jävla snäll. SNÄLL.

Nu ska jag bara lista ut hur man snyggast får långluggen att gå in i de korta sidorna, för jag tycker det blir viss antennvarning i profil. Hittar inga bra tips/bilder på nätet, någon som har koll…?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*