Silkeshöns!

Kiwi lämnade hönshuset igår i en flyttkartong. Jag kan ärligt säga att han åkte ut till landet, till en tjej som har en himla massa höns som strövar runt fritt på en stor gård… Men jag tror inte han var där länge nog för att uppskatta det.

Boss och Böna kommer nog inte sakna att bli konstant antastade av en ungtupp som precis blivit könsmogen, så det kanske är bäst så. För att inte behöva ha en för liten hönsflock hade jag dessutom turen att kunna köpa ett par dvärgsilkeshönor samma dag:

Dessa små nussetussar hävdar alltså att de är höns. Herregud vad söta dom är! Just nu bor de i ena halvan av hönsrummet, som jag delat av i två med galler för att undvika blodbad. Jag hoppas dom inser att dom är för små för att kunna utmana Boss och ger sig, men den bruna verkar i alla fall lite sugen på att brösta upp sig och hackas genom gallret.

Får se om de får behålla namnen de kom med, eller om, baserat på hur de betett sig hittills, de kommer få heta Bitch och Fluff. Tuff och Fluff? Tuff och Tönt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*