Jag har ett problem.

Här är mitt problem.

Förslagsvis klickar ni ”spela om” knappen direkt efter videons slut och upprepar i sisådär en halvtimme, så har ni den autentiska upplevelsen av Ruckelslottets källare då dagen gryr.

Jag skulle behöva korrigera sista biten i mitt förra inlägg: Vid något tillfälle har Kiwi blivit gigantisk. Hon har nya fjädrar också, men hon är större än Boss nu! Vilket beror på att hönsskojarna som sålde mig ”vuxna värpande hönor” smugglade in en betydligt yngre tupp trots att jag sa att jag köpte vuxna höns just p.g.a. att jag inte kunde få tillstånd att hålla tupp i min kommun och nu har de gått under jorden.

Tur i oturen är att Kiwi väntade med att lära sig gala tills dagen efter att jag satte dem i rummet med de tjocka stenväggarna. Där är de nu tillfälligt fångna. Kiwi har väl fått en två månader längre liv än han skulle fått om bondfångarna på Blocket inte hittat en tillräcklig nybörjare för att kunna smuggla in en ungtupp, men nästa vecka kommer han möta sin bödel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*