Flyttar bloggen

Efter ett par år på dunderdandy.se/blogg har jag insett att det… ja, inte blir, helt enkelt. Jag är sjukt opepp på att skriva den sortens professionellt anpassade men ändå putsat privata inlägg som en blogg på en hemsida tycks kräva, eller så är det bara jag.

Så snart jag fått bort lite deadlines ska dunderdandy.se få en ansiktslyftning. Bloggen flyttar jag till gamla goa’ amphisbaena.com istället, som jag haft sen år 2000. Jaha, så ingen kan stava till ”amphisbaena”. WHTVR.

Det svåraste är minimalistisk design när man har maximalistiskt med saker att klämma in.

Det NÄST svåraste är att sortera länkar jag följer. Jag avskyr att sortera saker. Vad har gemensamt med vad? Serietecknare som babblar mer än dom ritar, är dom tecknarbloggar eller bloggbloggar? Om Tinet lägger upp hälften serier, hälften rapporter från sin trädgårdsbarack, ska hon in på ”Tecknarlistan” eller ”Hippie- & bunkerlistan”? Vem vet!

Det blir bra såhär, tror jag. Nu ska jag återgå till te, naturfilm och kvällspyssel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*