Höjden av egenkärlek

Är det att sammanställa utvecklingen av sina självporträtt? Öh… Det var inte jag som började, det var faktiskt Stef!

Nej, men jag tyckte det var kul att se utvecklingen både i ens tecknande och i synen på en själv. Nu är jag inte lika koncentrerat självbiografisk, men jag kan samla ihop fyra års bilder lite så:

En man, fem frisyrer! Nej, jag vet inte: För att tillföra mer (!) egenkärlek till det hela så är nog mitt mest slående intryck inte om mitt utseende så mycket som att jag är och var mycket bättre på att teckna än jag tänker mig, vilket känns jävligt behövligt peppande just nu. Men jag undrar om jag blir bättre eller om jag bara samlar på mig fler olika sätt att teckna: Jag skulle kunna ta upp vilken som av de här stilarna idag, tror jag. Jag kommer nog aldrig få någon ”egen stil”…

Jag är lite lätt road att det inte syns på bilderna att jag gått ner 20+ kg, däremot. Vi kanske kan säga att jag anpassat min verklighet till min självbild, istället för tvärtom? :>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*