Oändliga elefanter

Jobba morgon, middag, kväll. Jobba vecka, jobba helg! Jobba hemma, jobba borta, jobba stilla, jobba… öh, sporta? Till korta? Till sprängd aorta?

Men förutom att jobb-jobb-jobba har två saker väckt min inspiration till liv på sistone. Det ena är Utopi, en episk seriekälla som jag kanske pratar mer om vid ett tillfälle med mer tid. Det andra är en fantastiskt rar liten YouTube-serie med klipp som påminner mig om glädjen i att bara sitta och klottra. Jag är inte den enda som fyllde mina skolblock med mönster, eller?

(Uppenbarligen inte!)

Ja, jag vet inte. Jag blev bara påmind om hur länge sedan det var jag bara satt och klottrade utan att ha någon som helst plan utom att rita lite. Även mina sk. klotter har en tendens att få små ambitioner, nu för tin’. Jag kanske borde köpa rutblock? :)

Vad jag definitivt planerar är att försöka rita något roligt för ritandets skull varje dag. Det är visserligen kul att jobba med tecknarprojekt som jobb, men jag kanske inte vill att hela mitt tecknande ska placeras in i ”jobb”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*