Fille-dille

Wahoo! Jag har fått en alternativ handdiagnos, eller i alla fall en anti-diagnos. När jag väl kom till en riktig ortoped som skulle spruta min handled full med anti-inflammatoriska blev han förvirrad och undrade hur jag lyckats få den diagnosen av två olika läkare: Jag har uppenbarligen inte en inflammerad senhinna.

Varför min hand gör ont är ännu oklart, men det är alltså inte något som kommer bli obotbart kroniskt om jag fortsätter använda den. Detta är en ikonisk representation av mitt glada ansikte: :D

Jag firar med en klotterserie om den adopterade katten. För jag… FÅR TECKNA.. vad jag vill.

1 kommentar på “Fille-dille

  1. Tomas skriver:

    Vilka goda nyheter!:) Du förtjänar verkligen en fungerande hand!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*