Zita: Första arbetspasset

Idag var en särskild dag, för idag var mitt första arbetspass som ideell medlem på Zita. För de som inte går på bio i Stockholm är Zita då Stockholmsdelen av Folkets bio, och förutom att de visar sevärd film så är biografen supermysig och ser ut precis som man vill att den ska.

Ja, man blir ju glad bara av att gå förbi. Mina arbetsuppgifter är att ta emot telefonbokningar och vara biografvaktmästare light: Riva biljetter, hälsa folk välkomna och springa runt med saker. Två arbetsdagar i månaden, och jag får betalt i kultur: Fritt inträde till alla föreställningar. Det är helt fantastiskt att prova ett jobb där folk är glada när dom kommer, om inte annat. Just nu är jag helt superpepp, jag gick verkligen lycklig från mitt pass genom stan.

Jag vill påpeka att jag också får ta med mig en vän gratis: Om någon vill utnyttja mig, gör det! Jag lär vara lättövertalad, själv tänker jag nämligen se sjukt mycket film nu.

Dagens teckning med fel hand är ett ilsket barn:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*