Ja, kanske DET, kanske

Visserligen har jag alltid velat vara en häftig ambidexter, men det är nog inte riktigt läge att uppdatera portföljen än. Jag vet att t.ex. Janetta Nyberg talar om att teckna felhänt för att komma ur det maner som man har arbetat in i sin vanliga hand-och-hjärnhalva, men linjerna blir möjligen lite väl livliga (Galagoskämt undanbedes).

Så på läkarbesöket idag fick jag bekräftat att om jag fortsätter att slita på min inflammerade hand kan jag uppnå ett kroniskt smärttillstånd, men detta är ändå inte tillräckligt allvarligt för att ge godkänt för sjukskrivning för endera av mina arbeten. Jahapp.

I avvaktan på en sjukvårdsreform tänker jag då dressera fulhanden (lär den redan att skriva på 2/3 av tangentbordet i detta ögonblick!). Och härmed har jag avverkat min handklago-kvot för första kvartalet 2011.

6 kommentarer på “Ja, kanske DET, kanske

 1. naomi skriver:

  stackars!! känner verkligen med dig.. prova skada handen med en porslinsskärva, det gjorde jag i december o är sjukskriven i alla fall 3 veckor till! doctor’s orders… (nä seriöst det är ganska hemskt men man måste ju ändå erkänna: sweet att få pengar för att läsa o kolla på film…) hoppas du mår bättre!

  • Ja, sweet! En redig skada som man kan peka på: Blod, stygn, och en läketid som man vågar skicka vidare till försäkringskassan…

   Nej, jag får verkligen hoppas att din hand också läker som den ska.

   • naomi skriver:

    ja alltså det är hemskt att säga men lite känner jag så… jag höll ändå på att köra mi gsjälv psykiskt i väggen så det här var kanske att föredra. räddade min mentala hälsa.

    tack :) och verkligen, verkligen detsamma.

 2. Sofia F skriver:

  Jag har en teori om att ”fel” hand kan funka ifall man går upp till säg a1 i format. Borde man göra i vilket fall som helt för att spara handleden från dumpill. (gör jag det? neeej… jag jobbar snarare mindre o mindre. suck.)

  Du får stretcha på, jag håller tummarna för dig o handen.

  • Nu var jag tvungen att slå upp A1, som är 84 imponerande cm långt! Bara tanken på att försöka skanna det gör mig lätt rädd :)

   Tyvärr får jag inte ens stretcha, det borde jag ha gjort innan det gick så här långt. Jag ska få någonting injicerat i muskeln, dock, men lite tur kanske det ger något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*