Småpyssel

Inne och petar på bloggen, men inte enbart av kosmetiska skäl. Det verkar som att jag kommer få spara på den trasiga handen en tid till framöver, och det blir ju världens sorgligaste lilla tecknarblogg av det hela om jag ska uppdatera så sällan som 2010. Så nu frigör jag bloggen lite från resten av dunderdandy.se, och tänker ha den till att skriva i också.

Vad har jag gjort för att fördriva tiden, då? Ett bokomslag jag inte kan lägga upp än, jobbjobb på lönekneget i väntan på ett försenat bokmanus, en jämrans massa bokföring, några virkade koraller… eh, ja, dom ja! Det virkade korallrevet är en sån fin/galen idé som jag fastnar för direkt, men efter bara några små testkoraller tyckte min handled att det var nog.

…kanske tur det, har jag TID att virka korallrev på min fritid?

2 kommentarer på “Småpyssel

  1. Lars Krantz skriver:

    Knepigt att din hand tar så lång tid på sig att bli okey igen. Synd också givetvis. Hoppas du repar dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*