Vi har ett problem

Japp. Ovanstående är alltså min högerhand, och en wacompenna vadderad för grepp med trasigare händer.

Jag har gått och hoppats att det ska ge med sig, men det har inte gett med sig. Jag gick också och hoppades att det inte skulle vara karpaltunnelsyndrom, men tydligen är karpaltunnelsyndrom helt behandlingsbart. Jag har dock någon sorts överansträngningsinflammation, som inte ger med sig.

Dom goda nyheterna är väl att det förhoppningsvis bara är tillfälligt och kan behandlas med tabletter + vila. Dom dåliga nyheterna är att det är lite svårt att vila sin högerhand, och att jag helt enkelt kommer få skära ner på ALLT som jag inte måste ha den till. Inget tecknande för skojs skull tills/om handen blir kärnfrisk. Med lite tur kan det vara så snart som en månad, men jag kommer inte chansa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*