Katalogen är ute! Aw yeah!

Titta där! ”Nyheter sommar & höst 2010”, s. 26!

Raben&Sjögren katalog

:D

Eftersom omslaget syns i den tryckta katalogen (till skillnad från PDF-versionen ovanför) tänker jag härmed lägga upp det här också:

MegaVega & SuperNova - Omslaget

Eftersom min dator är lite uppfuckad bildskärmsmässigt ska det tryckta omslaget färgkalibreras om lite jämfört med ovan. Jag var lite nervös överlag, eftersom datafärgläggningen raben&sjögren bestämde sig för var något jag inte gjort på ett tag, men nu är jag nöjd. Och jag gillar min logga!

1 kommentar på “Katalogen är ute! Aw yeah!

  1. Dunderdandy .se skriver:

    […] Hemsida för Dunderdandy illustration  30/6 2010 (14:14). Nu är rabén&sjögrens katalog för sommar & höst 2010 ute, och man kan se första titten på barnboken som ges ut i höst, med bilder av undertecknad. Det kan man även göra i bloggen! […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*