Mask

Ja, nej, jag vet inte. Jag kanske bara drömmer om att få rita mer fantasy.

mask-th.png

4 kommentarer på “Mask

 1. JennyB skriver:

  Åhå, jag tänker Aubrey Beardsley när jag ser de här. Me like!

 2. Lars Krantz skriver:

  Mer Pulp! Mer Fantasy!
  Skulle vara roligt med en fantasyserie. Själv är jag personligen lagd mer åt low-fantasy än high-fantasy, men det där är ju en smaksak.

  • Jag är nog inte så engagerad i vilken genre det är så mycket som vad som görs med den. Det finns så sjukt mycket tråkig fantasy, men bland det jag gillar finns allt från slaskigt till knarkat till jätteepos.

   Mitt enda seriösa fantasyförsök var 1800-tal med magiker, undertryckt ångest, demoner och sexuella frustrationer. Jag VILL fortfarande göra den serien, öh, men alla är inte så snabba på att teckna, nej…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*