The Hourly Comic Day

The Hourly Comic Day är en serietecknarutmaning där man varje vaken timme under ett dygn ska rita något man gjort under den timmen, för att till sist stå där med en liten serie om ens dag den 1:a februari.

Det finns många ord man kan ta till för att beskriva en måndag i februari: ”OTROLIG”, ”CHOCKERANDE” och ”ANDLÖST SPÄNNANDE” är bara några som inte på något sätt kommer väl till pass.4 kommentarer på “The Hourly Comic Day

  1. Lars Krantz skriver:

    Hej Valentin. Det verkar som att det går bra för dig. Roligt! Funderar du på att gå serietvåan eller tänker du helt och hållet köra det eget race nu? Tack för din goda kritik av mina bilder. Jag lovar att dra igång med en ny serie så snart som möjligt.

  2. Jag jobbar fler dagar i veckan med tecknandet än på Securitas nu, det måste ju vara någon definition av bra. Jag vet inte hur det ser ut med tvåan — just nu jobbar jag rätt bra själv, men jag har ett projekt på g som kanske vore bra för läsåret 2011/12. Det beror lite på hur det går.

    Ny serie! Det tycker jag låter som en väldigt bra idé! :)

  3. Maja Lüning skriver:

    Awesome Valentin! Men din produktiva dag gav mig dåligt samvete. Jag gör aldrig någonting över huvud taget. Eller igår ritade jag fem fårskockar. Annars inget. Jobba på och lycka till!

  4. Ha ha ha, tack! Jag å andra sidan har nog inte ritat en endaste fårskock i hela mitt liv, så du är minst 500% mer fårproduktiv än jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*