Uppdaterad blogg

Ja, det kändes som att det var dags att göra något åt spindelväven här.

Jag åstadkommer sjukt mycket bakom kulisserna just nu! Jag lovar! Jag arbetar på att illustrera en bok åt Rabén & Sjögren, och när jag inte gör det så jobbar jag på stipendieansökningar och diverse annat för mitt eget Projekt™, och när jag inte gör det så har jag annat småpyssel i företaget som drar in små slantar till den fattige konstnären. Jättekul, men inget jag får/bör/kan lägga upp på här på bloggen just nu.

Med det i åtanke så har jag gjort om bloggen för att kunna funka för texter också. Om jag inte hinner teckna för bloggen löpande… ska jag försöka lägga upp något relaterat löpande, i alla fall.

Sen har jag ett nytt, snajdigt självporträtt där i sidan på bloggen. Större storlek under den nya, snajdiga avdelaren för långa/stora inlägg:

Lek med tusch, blyerts, vattenfärg och dator. Just nu känner jag mycket för pseudo-80-tal och starka rosa färger, så även här på bloggen. Jag vet inte vad det säger om mig att jag blir så glatt inspirerad av mitt eget ansikte att jag designar om hela bloggen för att matcha?

Den stiliserade realistiska ansiktsbilden är tecknarens motsvarighet till ett helgonfoto med kontrasten uppdragen till max ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*