Vidare bilder från Beyoğlu

Fortsatta vattenfärgsstudier. Jag är helt inne på vita fält och blåtoner. Någon sa att det ser ut som en väldigt sorgsen Prideparad — det är faktiskt ganska rätt, İstanbul Pride var rätt sammanbitet jämfört med, säg, Stockholm Pride. När jag ser på mina bilder därifrån är det inte många som varken går eller ser på med leenden.

beyoglu-istiklal-pride_blyerts-th beyoglu-istiklal-pride-th

Vattenfärg på blyerts fortsätter överraska mig: Innan färgläggning är det så väldigt mycket linje och alla delar av bilden är jämlika, efter färgläggning dominerar färgfälten ögat totalt och betonar/tonar ut olika element helt skoningslöst. Färg: Scary shit.

Nu gräver jag ner mig i min ateljé med förberedelser för bokmässan. Har du vägarna förbi Göteborg vandrar jag förmodligen runt i Serieghettot på mässdagarna, i alla fall Tors/Fre. Myling är där med Silhuetter också, så kom förbi och bläddra lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*