Identitetskris / Egotripp

Stilexperimentet tog en paus när jag skulle rita in mig själv och kom på att jag fortfarande inte vet hur jag ser ut i min nya frisyr. Som inte är så jävla ny längre, för den delen. Men oavsett stil… öhhh! När man lägger tecknandet åt sidan för att det är roligare att bokföra kvitton så har något gått fel. Face the face.

(Och så måste det vara på frihand! Dissa skissa!)

Valentin Valentin

Första klottret från i går kväll, andra klottret från i dag kväll. Andra klottret gör mig lite gladare — Någon gång i den bistra nattimmen i går började jag undra om jag ser ut som avkomman från ett trevägsmöte mellan Kalle från Kalle & Hobbe + Kalle från Kalles kaviar + 91:an Mandel Karlsson på riktigt. Ack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*