Skisser, sedan paus

SPX och Lyckotal blev höjdare båda två, får man väl säga. Både hade fler besökare än jag kunnat tänka mig, och folk sa snälla saker om mina bilder tills mitt ömtåliga tecknarego blomstrade. Tyvärr tog jag inga egna bilder: Jag tillbringade både mässa och uställning med att springa runt runt i cirklar och pladdra nervöst, och glömde kameran båda dagarna.

Efter SPX-helgen har jag latat mig sju dar i sträck; bara gått runt och myst i solen, fikat, sett på film, tränat och sovit minst åtta timmar per natt. Senast igår var jag ute på sextimmars skogsvandring i Tärnanområdet med Stef & sällskap, och då ritade jag tills slut några naturskisser.

tarnan01-th tarnan01-th

Men nu blir det en paus i det roliga, eftersom jag ska opereras på onsdag. Jag räknar i värsta med att vara utslagen för tecknandets del maj månad ut, även om jag hoppas lite vagt på att kunna få något gjort mot slutet av maj. Juni kommer jag tillbringa i Istanbul, där jag planerar att  skissteckna en hel del, men hur det blir med blogguppdaterandet beror nog helt på eftersom jag är där för att plugga.

Dandybloggen återkommer! Lägg till RSS:en till lämplig läsare, syndikera LiveJournal-feeden, eller besök sidan lite old-skool sådär. Så ses vi sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*