IT’S CRUNCH TIME BABY!!!

barnboksbilder01-th barnboksbilder02-th

Skräckkonceptet på min arbetsplats blev plötsligt översvept av hundar, barn och miljonprogramshus. Det man kan säga är väl att jag hade blivit gladare om jag snubblat över N&K:s barnbokstävling innan det var en halv månad kvar till deadline, men det kan gå. Eller, det SKA gå. Av tre färdiga uppslag + färdigt omslag + skiss på hela bokjäveln har jag bildmanuset klart och uppslagsidorna skissade och tuschade. Tajt, men inte omöjligt så länge jag skippar annat jobb /socialt liv / äta / duscha, ja ni vet.

Barn + hundar var obligatoriska, miljonprogramshusen har jag hakat upp mig på själv. Det är något stämningsfullt med stora husklossar som tornar upp sig som slutet på en utsikt.

Klotterskiss:

barnboksbilder03

2 kommentarer på “IT’S CRUNCH TIME BABY!!!

  1. Ainur skriver:

    Afganhundar är roliga att teckna! En sådan skrämde nästan vettet ur vår första hund när den kom springade med svallande man i högt gräs. Jag ser att det händer något skumt med den i skisserna?…

    Lycka till!

  2. Valentin skriver:

    Dom är fina, men jag har aldrig tecknat en afghanhund tidigare. Jag är väldigt glad att det syns att det är en afghanhund…

    Tyvärr får man inte skriva något eget manus för den tävlingen, det hade varit kul, men den rafflande storyn ligger uppe på N&K:s hemsida (SPOILER: hunden blir hårtorkad).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*