Tre vise män

Förstudie som knappast kommer bli något mer, för det slog mig att när ska jag ha tid att göra en stor digitalmålning bara för att det är kul? Kanske till trettonhelgen 2010

3-vise-man_web-th

Jag har gillat de tre vise männen som ikoner sen jag var liten och Balthasar var den häftigaste pjäsen i julkrubban. För att titta på något fint och färglagt föreslår jag ”Three Magi” av J.C. Leyendecker istället. Leyendecker skippar den symboliska medelåldern för att klämma in maximalt antal attraktiva unga män i sin målning, men det är ju som sagt Leyendecker

2 kommentarer på “Tre vise män

  1. Ainur skriver:

    Förstudie? Ser redan fantastiskt ut… Men jag gillar din färgläggning och det skulle vara fantastiskt att se den så.

    TACK för Leyendeckerfyndet!!! Visst målade han vackra unga män men de flesta ser lite för *ähum* ariska ut för min smak…

  2. Valentin skriver:

    Tack!

    Re: Leyendecker: Ha ha, jag har faktiskt samma problem. Men jag ser honom mer som bra inspiration för mig själv, eftersom jag aldrig kommer se annat än svensk/tyskt jättearisk ut :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*