Vetala. Typ. IN BLINDING COLOUR!!

Inspirerat av en indisk bild jag surfade förbi på nätet… typ. Som jag märkte härom veckan när studion var pepprad med grälla indiska plastaffisher så kommer jag nog aldrig tycka den stilen är fin. Detaljerna och ikonografin gillar jag, däremot.

Ja, och så gillar jag FÄRGERNA när det är tillräckligt grällt för att man ska bli sjösjuk. Därför satt jag alldeles för länge och försökte färglägga i proportion för hur snabbt jag klottrade bilden, men det blev inte som jag ville ändå. Kanske måste man helt enkelt sätta sig ner med lite ”inspiration” om det ska bli äkta popkonst från förr:

Hepilepsianfall! Sätt på lite kärleksfull musik i bakgrunden.

Eller en sak till som jag verkligen gillar med indiska affischer är kombinationen näpen plutmun och fluffiga mustacher. Som hela 1800-talet i en mixer, med smink!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*