Töntmetalmonstrerna anfaller!

Månaden som varit, har varit sjukt obehaglig, desvärre, med familjeproblem. Att sitta på min fina nya arbetsplats har varit skitkul, men det var väl det som var kul. Tyvärr. Produktiviteten stendog ett tag där.

Saker ser dock ljusare ut, och idag kom äntligen flödet som jag arbetat som fan med att försöka uppnå. Med ena handen ritade jag barn i sex-/sjuårsåldern, med den andra ritade jag MONSTER. Jag sparar på barnen till en senare dag, så här är några MONSTER.

Dom flesta små demönerna var bara mina vanliga deformerade anatomiexperiment…

Eller, dom allra flesta var ansikten. Någonstans började jag känna mig som att jag borde teckna metalomslagsmonster jäääh!!

Sen ritade jag det här rå-häftiga gänget:

…men sen ritade jag inga flera, för hur blir det häftigare än ett monster med skepparkrans?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*