Det är inte lätt att vara nomad och tecknare

Hupp, så fort tiden går när allvaret biter sig fast. Nu har jag flyttat, varit i Berlin, åkt hem igen och gått på arbetsutbildning. Framför mig nu ligger löneslavsjobb, men rätt mycket sk. ”fritid” ändå. Det mesta av papper och pennor ligger i ett vindsförråd i Malmö, men vilken dag som helst kan jag röja undan ett hörn på arbetsbordet här, och då jevvlar!

Se en så fin recension jag fick i Helsingborgs Dagblad!

…eller ”jag” och ”jag”, det var en mening i en recension av årsboken. Men det var en fin mening: Jag blir glad när någon tar in rätt känsla från Stadsmaskinen. Oftare verkar folk ha svårt att läsa den, och det blir lite mer ”Ja, det var ju snyggt… vad handlar den om då?”. Ja, jag kanske skulle valt något annat för årsboken. Nej, det var inte meningen att den skulle ha en tydlig handling. Såhär i efterhand tror jag att jag kallar det för ”seriepoem” :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*