1:a veckan på Serieskolan

En snabb fulserie om de första dagarna + en introserie som jag tyckte blev rätt ful:

kvarnby_1a_net.gif

2007-08-21_sjalvintro.gif

”Överraska Fredrik Strömberg” serien: Han blev inte så överraskad, men iden var att sidorna kan läsas som en historia oavsett i vilken ordning de går…

2007-08-23_kaninen01.gif 2007-08-23_kaninen02.gif

”Rita av ett foto bit för bit” med Gunnar:

2007-08-24_bit-for-bit.gif

2 kommentarer på “1:a veckan på Serieskolan

  1. Stef skriver:

    Jag minns bara strandpromenaden. Du höll på att tjata en massa om hur snygg du kände dig. Resten av veckan… huh? jag har inte antecknat något och alltså glömt allt. Undrar varför du var så olycklig på tisdan(jobbigt att jobba mot ens vanliga tidsschema?), och glad på fredan? fast det kanske är lycka över att veckan var slut? Äh, det stämmer inte på dig. Skolnörd ;P

  2. amphis skriver:

    Men menade ironiskt!

    Eh, jag var glad på fredagen för att det var första dagen jag gillade vad jag gjorde och klarade att folk tittade på det. Om de första dagarna var som dom kändes eller om det bara var min hjärna som åkte bergochdalbana vet jag inte, men det var två veckor sen, så who cares :)

    // Sitter på skolan, ja…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*