Ansökan till Kvarnby: ”The Letters from HER…”

Får ett alldeles eget inlägg, för det är en färdig och klar serie på fyra sidor. The Letters from HER… är en hyllning till dom gamla fina korta amerikanska skräck / SF / allmänt skumma serierna från 50-talet, från Strange Tales mm.

(Vet du inte vad jag pratar om har du tur: Paul Curtis har lagt upp en hel radda med gamla godingar som aldrig samlats sen dess under ”shorts” i LiveJournal communityn scans_daily (annars mest superhjältar). Läs och njut av mästerverk som ”The Witching Hour”, ”The Polka-Dot Man” eller ”I Was a Decoy for Pildorr the Plunderer from Outer Space!”

…och läs min serie också!)

sida01.gif sida02.gif sida03.gif sida04.gif

1 kommentar på “Ansökan till Kvarnby: ”The Letters from HER…”

  1. Porrparodi skriver:

    […] ord + bilder och ord. « Ansökan till Kvarnby: “The Letters from HER…” Reset […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


*